Megchels goed

Het Megchels goed is een beleef-, eet- en pluk tuin in de achterhoek. Megchelen is gelegen het uitserste puntje van de Achterhoek, je voelt je even weg van alles. Op het Megchels Goed is het prima toeven. Met name voor groepen is het een lekkere plek, bedrijfsuitje, teambuilding of een familiebijeenkomst. De natuurtuin heeft veel te bieden. En ik vind het een uitdaging om een programma op maat te maken. Lekker buiten aan de slag. Oogsten, houthakken en zelf de maaltijd bereiden; het zijn de ingrediĆ«nten voor een actief dagje uit. Eenvoudig en gezellig. Niet hightech, maar gewoon werk verzetten met de hand, een oude trekker en de passie voor het buitenleven volgt vanzelf. Je staat er verstelt van wat je kunt verzetten aan werk, maar ook hoeveel handelingen nodig zijn om de maaltijd op tafel te krijgen.

Zie onder agenda voor de mogelijkheden, of bel voor nadere informatie.

Voor overnachtingen verwijs ik naar camping de Bosrand of het Oostenriek naast het Megchels goed en hotel en Bed en breakfast in Genderingen en Ulft of voor de luxe zoekers is Wasserburg in Anholt een echte aanrader.

Over mij


Het leven heeft veel verrassingen in zich. Voor mij is een sluimerend verlangen naar het buitenleven plotseling werkelijkheid geworden.  Het Megchels goed is in ontwikkeling. Daar laat ik je graag van mee genieten.
Op het erf/land van mijn partner Vincent van Zantvoort, is een ontdekkingsreis aan de gang.  In het voorheen verwaarloosde vogelbosje zijn  telkens weer nieuwe verrassingen. Oude fruitbomen, zangvogels, spinnen en  onze eekhoorn. Ik houd een weblog bij. Dit ter vergelijking van de jaren en seizoenen, voor het vastleggen van ervaringen en daarvan  te leren. Door het te delen met jullie hoop ik ook tot inspiratie te zijn en tips te ontvangen.

Lekker en gezond leven maar wel met de geneugten van deze tijd. De balans vinden, zonder dat het saai wordt.

relatie en inspiratie    
www.slowfood.nl
www.kruudhuuske.nl
www.avitera.nl/

eigen bedrijven
www.todo2levendestad.nl
www.kwerreveld.nl